Spar penger med nye Wi-Fi Smart Plugg

Nå kan dine gamle varmeovner og andre husholdningsapparater kobles til ditt eksisterende Wi-Fi nettverk og bli en del av ditt smarte hjem.    
Spar hundrevis av kroner hver måned. Smart, enkelt og utrolig praktisk.

Fjernstyr ovnene dine hvor enn du befinner deg

Adax Wi-Fi Smart plugg er det siste tilskuddet innenfor våre produkter med smarthus-teknologi. Ved å koble pluggen til dine eksisterende varmeovner, kan du enkelt styre strømforbruket både i og utenfor hjemmet med den tilhørende Adax Wi-Fi-appen. Wi-Fi Smart plugg kan også kobles til belysning og andre husholdningsapparater.  Spar penger ved å skreddersy ukesprogrammer tilpasset ditt behov og dagligliv, og la appen justere strømforbruket for deg automatisk.

Unngå strømforbruk når ingen er hjemme

En varmeovn på 1000 watt kan bruke ca. 1 krone i timen, når den står på. Ofte brukes det mellom 40-80 watt i oppvarming per kvm avhengig av om boligen er ny eller eldre. Med et eksempel på ca. 50 watt i oppvarming per kvm, vil det si ca. 4500 watt for et hjem på 90 kvm. I periodene du ikke er hjemme, kan du altså spare opptil 4,5 kroner per time dersom ovnen er skrudd helt av. I løpet av en måned kan du dermed spare hundrevis av kroner med svært enkle grep.

Wi-Fi Smart plugg kan kobles på alle typer apparater opptil 3500 watt, og Adax Wi-Fi-appen kan lastes ned gratis i Google Play og App Store.

Connect. Adjust. Save.