NYHET! Famn og Iver – lekre panelovner som skapt for fremtidens bomiljø

Endelig kan vi introdusere to nye panelovner som svarer på forbrukernes ønsker om fremtidsrettet teknologi, smart design og interiørvennlig varme. Her er Famn og Iver – panelovn med WiFi og designglassovn med WiFi (begge i høy og lav versjon).
Adax Iver Panel hvit

 

Famn – en videreutvikling av storselgeren Neo

Famn bygger på mye av det som gjør Neo til en suksess, men kommer i tillegg med oppdatert WiFi og oppgradert design. Legg spesielt merke til at varmen brer seg behagelig ut fra forsiden i toppen. Så du får umiddelbart en god, varm følelse. Famn er også dobbeltisolert og beskyttet mot overoppheting.

 

Iver – en elegant designovn i glass og stål

Iver er vår nye eksklusive panelovn med herdet glassfront og speilblank finish som elegant glir inn eller står ut i de fleste interiører. Du får den i hvit og svart (og høy og lav). Varmen fra Iver kommer fra åpningen foran i toppen – da kjenner du fort at den deilige varmen brer seg.

Iver panelovn med WiFi termostat

Adax Iver med WiFi termostat

Høy og lav versjon i mange wattstyrker

Formen på panelovnen kan bety mye for hvor du vil plassere den. Derfor får du Famn og Iver både som en høy og kvadratisk versjon og som en lengre list. Da kan du velge det som passer ditt rom og ditt interiør.

Famn og Iver tilbys i mange ulike wattstyrker for å dekke ditt oppvarmingsbehov. Fra 300 watt til 1000 watt.

 

WiFi og app

Våre nye panelovner er selvsagt klare for fremtiden. De kommer med integrert Wi-Fi, slik at du enkelt kan kontrollere ovnene via Adax Wi-Fi-appen direkte på din smarttelefon. Da kan du enkelt styre panelovnene dine (ja, de på hytta også) fra hvor du vil, og når du vil.

 

Smarthusvennlig

Famn og Iver har integrert WiFi – det betyr at de også kan styres via smarthusløsninger. Adax støtter nå tilkobling og styring med Google Home, Athom Homey, Tibber og Open API. Ja, det betyr at du også kan snakke til din Adax-ovn og be den gjøre som du ønsker. Smart, ikke sant?

Famn list hvit

Famn list hvit

Kontakt oss