Wi-Fi

Våre bestselgende modeller kommer med integrert Wi-Fi, slik at du enkelt kan kontrollere ovnene via Adax Wi-Fi-appen direkte på din smarttelefon. Vi har nå lansert en betaversjon av vår nye og forbedrede app: Adax Wifi 2. Les mer og last ned den nye appen her.

Spar strøm med skreddersydde ukesprogrammer

I ukesprogrammet kan du lage en plan for oppvarming av boligen din, time for time – hele uken. På denne måten kan du enkelt spare deg for unødvendig strømforbruk i periodene du ikke er hjemme.

wifi icon
Wi-Fi

Tips ved oppkobling mot Wi-Fi

Ved oppkobling, og eventuelt senere oppdateringer, er det viktig at både ovn og smarttelefon med Adax Wi-Fi app er på samme nettverk, og at router er satt opp med 2,4 GHz og WPA2. Nettverket kan endres til 5 GHz dersom du ønsker det når oppkobling er fullført.

Dersom ovnene tidligere har vært tilkoblet nettverk og skal tilkobles på nytt, må disse resettes og fjernes fra Adax Wi-Fi-appen før du kan begynne ny tilkobling. Vi anbefaler deg å kun slå på og koble til en ovn av gangen. Ovnene kan også benyttes uten tilkobling til app ved manuell regulering på produkt.

Se detaljert bruksanvisning for Adax Wi-Fi app ANDROID

Se detaljert bruksanvisning for Adax Wi-Fi app iOS

 

wifi icon
Wi-Fi

Last ned appen på din smarttelefon

Last ned vår app i Google Play for Android-telefoner eller App Store for iPhone (AppStore går nå via iTunes Store, søk opp Adax Wifi).  For rask installasjon og Wi-Fi set-up, følg vår Wi-Fi bruksanvisning ovenfor. Under finner du i tillegg en rask innføring til hvordan du smartest kan bruke Adax-appen til å regulere varme i hjemmet.

 

Hjemskjermen

Her finner du oversikt over alle de ulike sonene dine, og kan når som helst bla gjennom, og justere temperatur. En sone kan være et rom eller en hel bolig, det er opp til deg, du velger selv hvilke ovner du vil koble sammen til en “sone”.

Sone-settinger

Her kan du velge temperaturer til de ulike innstillingene i ukesprogrammet ditt.

Du kan velge mellom følgende innstillinger:
Komfort:  Passer godt i periodene du er hjemme i boligen din.
Senking: Reduserer temperaturen i periodene du ikke bruker boligen/rommet
Frostvakt: Passer godt når du skal være borte over en lenger periode.
AV: Ovnen settes i dvale og vil ikke varme

Hvilken temperatur som er knyttet til de ulike innstillingene velger du helt selv. Tilpasser du boligen din med strømsparende ukesprogram, vil dette uten tvil ha en positiv innvirkning på strømregningen din.

Ukesprogram

Du kan velge ulike ukesprogram til ulike boliger, du kan altså ha et program for hytta og et annet for boligen. Du kan også lage egne ukesprogram til bruk når du er mindre hjemme, eller borte over en lenger periode.

Sett opp programmet etter din rutine, så har du det varmt og godt når du er hjemme, og sparer penger på unødvendig strømbruk mens du er borte.

wifi icon
Wi-Fi

Trenger du hjelp?

Kontakt oss på info@adax.no eller på tlf.nr: +47 33 77 17 50 (mandag til fredag 9:00-15:00) om du skulle ha ytterligere spørsmål.